Казусът с издирвания от Интерпол у нас британски гражданин предизвика напрежение сред депутатите. Стигна се до нападки между ГЕРБ и

...
Казусът с издирвания от Интерпол у нас британски гражданин предизвика напрежение сред депутатите. Стигна се до нападки между ГЕРБ и
Коментари Харесай

ГЕРБ и „Демократична България“ в спор заради издирвания от Интерпол

Казусът с издирвания от Интерпол у нас британски гражданин предизвика напрежение сред депутатите. Стигна се до нападки между ГЕРБ и „ Демократична България “.

Още при започване на пленарното съвещание депутатът от ПГ на ГЕРБ Георг Георгиев прочете декларация, обвързвана с човек, търсен от Интерпол за тероризъм, и до който „ необезопасен достъп “ е имал депутат от „ Демократична България “. Впоследствие, от ПГ на ГЕРБ желаеха чуване на ръководителят на ДАНС и на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Атанас Атанасов от „ Демократична България “ също се намеси и съобщи, че ще поддържат предлагането на Манев за чуване на служебния министър Демерджиев, както и на ръководителя на ДАНС, с цел да може да се обясни цялата обстановка. „ Правят се тук тълкования да бъде унижаван един човек, каквато е Албена Симеонова. Никога не съм целувал ръката на Бойко Борисов и няма да я целувам до момента в който съм жив “, сподели още той.

 

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР